Asla pes etmeyiz!

Asla pes etmeyiz!

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli, “Düşündüğümüz her şeyi yapacağız. İçeriden çözemediğimiz sorunları dışarıdan çözeceğiz.

Galatasaray’ın Bu tablo elbette değişir, değişecektir de” derken, hakeme yüklendi: Biz neyin çalınıp neyin çalınmadığını iyi biliriz!

G.Saray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, derbide yenilgiye rağmen gelecek adına umutlu konuştu. Kötü oynadıklarını kabul eden tecrübeli hoca, "Alternatif bulamayınca kendi içimizden çözüm bulmayı çalışıyoruz. Buraya gelirken burası sorunsuzlar bahçesi değildi; bunu bilerek geldim. Düşündüğümüz her şeyi yapacağız. Ne Galatasaray pes eder ne de ben pes ederim" dedi. Denizli, ikinci yarıda kendilerine avantaj getirecek yollar olduğunu belirterek, "İçimizden çözemediğimiz sorunları dışarıdan çözeceğiz. Bu tablo değişir, değişecektir. Önümüzdekiler arkalarına bakacak, biz ise hep önümüze bakacağız" şeklinde konuştu. 

Başka şeyler de konuşuruz! 
Hakem Mete Kalkavan'ı da eleştiren Denizli, şu ifadeleri kullandı: "Bu hakem için 'Mükemmel değil ama güven duyuyorum' dedim. İnşallah güven duymaya devam ederim. Biz 90 dakika boyunca nelerin çalınıp nelerin çalınmadığını gayet iyi biliyoruz. İleriki dönemler başka şeyler de konuşuruz."

Denizli ile geriye gitti
Ligin ilk 12 haftasında 16 şut ve 7.3 isabetli şut ortalaması yakalayan ve ligin en şut çeken takımı olan Galatasaray, Mustafa Denizli döneminde ortalamalarının gerisinde kaldı. Şut ortalaması 10'a ve isabetli şut ortalaması 5.7'ye gerileyen Galatasaray son 3 maçında bir galibiyet aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...