Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira: 'Kimseye saygısızlık yapmadan…'

Düzenleyen:
Pereira: 'Kimseye saygısızlık yapmadan…'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 'Benim emeğime, benim adıma saygısızlık yapılsın istemiyorum. Buraya gelme zorunluluğum olduğunu biliyorum ve buraya gelme zorunluluğumu yerine getiriyorum. Burada kimseye saygısızlık yapmadan, görüşlerimi aktarıp gidiyorum' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, Antalyaspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

'NEREYE KADAR GİDEBİLECEĞİMİZİ GÖRECEĞİZ'

Portekizli çalıştırıcı, 'Bir seferde maçla ilgili tüm düşüncelerimi söyleyeceğim ve ondan sonra da basın toplantısını bitireceğim. Farklı bir kulvarda, farklı bir maça çıktık bu akşam. Bu maç bizim adımıza kupa için önemli bir maçtı. Rakibimize pozisyonlar verdik bu akşam. Diğer oyuncularıma kıyasla oyun ritmini tam olarak yakalayamamış oyuncularımıza şans verdik. Bu nedenle pozisyonlar vermemiz normaldi ama genel anlamda takımımın iyi bir cevap verdiğini düşünüyorum. 4 gol attık 2 gol gördük kalemizde ve kalemizde gördüğümüz ikinci gol ofsayttı. Bazı anlarda bazı oyuncularımız zorlandı. Özellikle maçın sonunda bazı zorluklar yaşadılar. Pozisyonlara girdik gol attık. Ben pozisyon vermeyi hiç sevmem. Taktiksel anlamda birbirine daha alışık oyuncularla oynadığımız için ve ritmini tam olarak yakalayamamış oyuncularla oynamış olduğumuz için pozisyon vermemizde normaldi. Ama kazandık. Takımımın göstermiş olduğu karakterden dolayı da mutluyum. Bizim önceliğimiz lig ve Avrupa Ligi. Kupada da maç maç durumumuza bakacağız ve nereye kadar gidebileceğimizi göreceğiz' şeklinde konuştu.

    
'KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPMADAN…'

Basın toplantısının en başında müsabaka değerlendirmesi öncesinde soru almayacağını söyleyen Pereira'ya bir basın mensubunun, "Neden soru almadığınız konusunda açıklama yapar mısınız?" şeklindeki sorusuna Portekizli çalıştırıcı şöyle cevap verdi:
'Ben Türkçe anlamıyorum. Hiçbir gazeteyi okumuyorum. Ama tabi ki bilgilendiriliyorum ve yanlış şeyler yazıldığını, yanlış şeyler söylendiğini ve saygı da bazı eksiklikler yaşandığını görüyorum. Ben sadece futbol biliyorum ve tek bildiğim şey futbol. Buraya da gelip sadece maçla alakalı konuşup buradan gitmeyi tercih ediyorum. Başka hiçbir sebebi yok. Sadece futbol konuşmak için , futbolla ilgili görüşlerimi söyleyip gidiyorum. Çünkü benim adıma spekülasyonlar olsun istemiyorum. Benim emeğime benim adıma saygısızlık yapılsın istemiyorum. Buraya gelme zorunluluğum olduğunu biliyorum ve buraya gelme zorunluluğumu yerine getiriyorum. Burada kimseye saygısızlık yapmadan, görüşlerimi aktarıp gidiyorum.'

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...