"Alternatifimiz yok"

/ Kaynak: Fotomaç
"Alternatifimiz yok"

SPOR Haberleri  / Fotomaç

"Düşündüğümüz bazı şeyleri henüz yapamadık ama kimse merak etmesin. Bu takım daha iyilerini yapacaktır. Donk'tan memnunum ve transfer yapmak için harıl harıl çalışıyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sivasspor galibiyeti sonrası "Sahadaki oyuncularımızın % 40'ı problemli bir dönemden çıktı. Bizim istediğimiz tempomuzu yükseltmek. Koşulları değerlendirdiğiniz zaman oyunda var olmak en önemlisi, bunu gerçekleştiriyoruz" dedi. Kurt hoca, "Bu takımın taraftarı da futbolcusu da çok daha iyilerine layık. Bu elbette olacaktır. Ancak kolay bir dönemde değiliz. Karşımızdaki takımların da bir amacı var. Var olan taraftarımız sayı olarak tatmin etmedi ama onları misli olarak stada getireceğiz" dedi. Takımdaki değişimi gördüğünü söyleyen deneyimli teknik adam, "Son maçlarda yediğimiz kafa golleri problem ama bunları aşıyoruz. Bunları futbolcularda oldukça net bir şekilde görüyorum. Oyunun temposunu artırıp, daha da yükselteceğiz. Düşündüğümüz bazı işlemler vardı, ancak henüz bunları gerçekleştiremedik" ifadelerini kullandı. 

Burak'ın ıslıklanması yorumu 
Zaman zaman sıkıntılar yaşayabileceklerini söyleyen Denizli, "G.Saray iyi yolda, bu yolda zaman zaman çelme yersiniz. Bunlara aldırış etmeyeceğiz. Burak da bugün o karakteri ortaya koydu. O atmosferde topun başına geçip penaltı atmak kolay değil. Sevgi çığ gibi büyüyecek, kimse merak etmesin" dedi. Burak Yılmaz'ın ıslıklanmasıyla ilgili de konuşan sarı-kırmızılıların teknik patronu, "Bu tip hareketleri önleme şansımız yok ama kendi kendine önlenir bunlar. Donk'un performansından memnunum. Orta sahada mücadele gücümüzü yukarıya çekiyor. Transfer için herkes harıl harıl çalışıyor. Bazı bölgelerde alternatifimiz yok, sakatlık ya da başka bir şey durumunda zorlanıyoruz. Rekabeti arttırmamız lazım, buna çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Denizli'den sitem
Mustafa Denizli, Sivasspor ile oynayacakları maç öncesinde ilginç bir transfer açıklaması yaptı. Denizli, yönetime transfer için gönderme yaparcasına, "Rakibimizin kadrosuna bizden daha önemli oyuncular katıldı" dedi. Sivasspor devre arasında, Akhisar'dan ayrılan Hasan Kabze, FSV Frankfurt'tan Oumari, Dallas'tan Texeira ve Molde'den Hussain'i kadrosuna katmıştı. Galatasaray ise Kasımpşa'dan Donk ve Molde'den Martin Linnes'e imza attırmıştı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...