"Türk futbolu transfer yapmayı bilmiyor"

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
"Türk futbolu transfer yapmayı bilmiyor"

SPOR Haberleri  / iHA

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Türk futbolu transfer yapmayı bilmiyor. Bir türlü istediğiniz oyuncular olmuyor" dedi.

Karaman, 2-1 mağlup oldukları Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın 3 penaltı ile sonuçlandığını hatırlatan deneyimli teknik adam, “İlk penaltıyı Volkan iyi almış. Hakem yanılabilir ama bence penaltı değil. 45 dakika mücadele ettik topu kaptığımız dönemlerde atağı neticelendirmeyi ve topu tutmayı beceremedik. Oyuncu potansiyeli önemli. Takım olarak nelerin eksik olduğunu biliyoruz. Belki orta sahada kreatif birkaç oyuncu olsa oyun böyle bitmezdi. İkinci yarı biraz daha pozitiftik ama yeterli olmadı. Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

İki penaltı ile İstanbul’da mağlup duruma düşmenin kolay olmadığını vurgulayan Karaman, “İlk 45 dakikaya baktığınız zaman Fenerbahçe’nin bir baskısı var ama pozisyon yok. Topu kazandığın zaman kullanman lazım, eksiklerimizi biliyoruz. Karşı takımdan 2 orta sahayı alıp bizim takıma koysan oyun çok farklı olurdu” ifadelerini kullandı.

“TÜRK FUTBOLU TRANSFER YAPMAYI BİLMİYOR”

“Türk futbolu transfer yapmayı bilmiyor” diyen Karaman, “Teknik adamlar, yöneticiler ve oyuncu temsilcileri… Oyuncu istiyorsunuz bir türlü istediğiniz oyuncular olmuyor. İkinci yarıda iki maç oynadık. İstediğimiz iki oyuncuyu alsaydık iki maç da böyle bitmezdi. Türk futbolu bu. Son gece 00.00’da iki transfer yapıyor Türk futbolu” açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...