Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dursun Özbek, Ünal Aysal’a yüklendi

Düzenleyen:
Dursun Özbek, Ünal Aysal’a yüklendi

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı, “Banka, Telles transferini örnek göstererek bize kredi veremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine kefaletimi verdim ve krediyi aldık” dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ses getirecek açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi, otel için kredi alırken çok zorlandıklarının altını çizerek, eski başkanlardan Ünal Aysal’a yüklendi. Özbek, “Otel için Denizbank ile bir anlaşma yaptık. Onlara dedik ki, otel bittiği anda gelire ortaksın ve paranı almaya başlayacaksın. Önce vermek istemediler. ‘Daha önce Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal’a bu krediyi verdik, o gitti Alex Telles’i transfer etti’ dediler. Kefaletimi verdim ve krediyi aldık. Ve yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Çatıyı da halledeceğiz
Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi, statla ilgili sorunları çözeceklerini Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne anlattıklarını belirterek, “Çatı ve bazı ödenmeyen paralar ile ilgili problemlerimiz var. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile aramızda 17-18 dava bulunuyor. ‘Bunlar çözülmeden olmaz’ dediler. Hepsini çözeceğimizi bildirdim ve kabul ettiler. Çatıyı da bu arada halletmiş olacağız. Çatı olayı çözüldü mü, stadın üst kullanım hakkı ile ilgili problem de kalmayacak. Projemizi yaptık hazırladık ve onlara götüreceğim. Proje onayı ile birlikte protokolü de yapacağız” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...