Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergin Ataman'dan Göksenin Köksal açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ergin Ataman'dan Göksenin Köksal açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman, "Göksenin, attığı bir basket sonrası Abdi İpekçi veya diğer salonlarda yaptığı gibi eliyle 3 işareti yapmıştır. Bu hareketi farklı bir şekilde yansıtmak vicdansızlık ve sorumsuzluktur" dedi.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'ye 77-68 yenildikleri derbide, basketbolcusu Göksenin Köksal'a çalınan teknik faule değindi.

Ataman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Göksenin Köksal'ın efendi kişiliği, savaşçı ve mücadeleci oyun tarzıyla formasının hakkını vermeye çalışan bir sporcu olduğunu belirterek, "Göksenin, tüm sporcu gençlere örnek bir oyuncumdur" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı basketbolcunun, Fenerbahçe derbisinde de aynı yürekli mücadeleyi ortaya koyduğunu vurgulayan Ataman, şunları kaydetti:

"Göksenin, attığı bir basket sonrası Abdi İpekçi veya diğer salonlarda yaptığı gibi eliyle 3 işareti yapmıştır. Bir sporcunun coşkusundan fazlası olmayan bu hareketi, farklı bir şekilde yansıtmak vicdansızlık ve sorumsuzluktur. Milli değerlerimize ve gençlerimize sahip çıkalım."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...