Başkan'ı Kadıköy'den gönderen adam

Düzenleyen:
Başkan'ı Kadıköy'den gönderen adam

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün gece oynanan Fenerbahçe derbisinin 81. dakikadasında Nani'nin farkı 2'ye çıkaran golünün ardından stadı terk etti.

Kadıköy'de takımını yalnız bırakmayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 81. dakikada stadı terk etti. Bu dakikaya kadar takımının puan alabileceği umudunu taşıyan Orman, Nani'nin golünün ardından siyah-beyazlılardan ümidini kesti. Siyah-beyazlıların başkanı, golle birlikte kendini dışarı attı.

'Dünyanın sonu değil'
Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise yenilgi için, "Dünyanın sonu değil" yorumunu yaptı. Siyah-beyazlı idareci, "Yenseydik bu işi bitirebilirdik. Sonuçta Fenerbahçe'nin sahasında oynuyorsun ve onlar da şampiyonluk yolunda en büyük rakip. Erken gol yememiz planlarımızı bozdu" diye konuştu.

'Hala en güçlü aday biziz'
Ürkmezgil, "Böyle bir statta seyirci desteğini alan her takım etkili oynar. Neden Vodafone Arena'nın bir an önce bitmesini istiyoruz? Bundan dolayı... Ama unutulmasın ki biz bir maç eksiğiyle ikinci sıradayız. Ligde daha çok maçlar var. Hâlâ en güçlü aday biziz.Trabzon maçına kadar aradaki farkı kapar ya da korursak, o maçı kazanır yine lider oluruz. Beşiktaş yenilmiş olsa dahi Fenerbahçe'den daha fazla pozisyona girdi." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...