Antalyaspor'da hedef galibiyet

Düzenleyen: / Kaynak: AA,
Antalyaspor'da hedef galibiyet

SPOR Haberleri  / AA,

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Spor Toto Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Spor Toto Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa'nın güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirterek, müsabakanın zor geçeceğini ifade etti.

İstanbul'dan kayıpsız dönmek istediklerini anlatan Gencer, "Uzun zamandır deplasmanda kazanamıyoruz. Sivas deplasmanında alınan bir puan bana göre altın değerinde. Kasımpaşa'yı yenerek Antalya'ya 3 puanla dönmek ve rahat bir nefes almak istiyoruz" dedi.

Doktorların tavsiyesi üzerine Medicana Sivasspor karşısında takımın başında bulunmayan teknik direktör Jose Morais'in Kasımpaşa müsabakasında görevinin başında olacağını belirten Gencer, "Morais, kara yolu ile İstanbul'a gidecek. Uzun süre sonra deplasmanda takımın başında olacak. Onun orada olması da futbolcuların performansına yansıyacaktır" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA,
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...