Nani, Akhisar maçı kadrosuna alınmadı!

Nani, Akhisar maçı kadrosuna alınmadı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin pazar günü Akhisar Belediyespor'la oynayacağı zorlu mücadele öncesi 20 kişilik Manisa kafilesi belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında 6 Mart Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 20 kişilik kamp kadrosu belli oldu. Manisa kafilesinde Sarı-Lacivertliler'in Portekizli yıldızı Nani yer almadı. Konuyla ilgili Fenerbahçe'den herhangi bir açıklama yapılmazken, Nani'nin sakatlığı olduğu için kadroya alınmadığı öğrenildi. Nani dışında Sarı Lacivertliler'de cezası bulunan Bruno Alves ve Caner Erkin de Akhisar maçı kadrosuna dahil edilmedi.

'Ağrım var' dedi...

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor'a karşı oynanan maçta 90 dakika forma giyen Nani'nin ağrıları olduğunu kulüp doktoruna bildirdiği ve yapılan görüşme sonrası yıldız futbolcunun maçta oynamaması yönünde karar çıktığı ifade edildi. Teknik direktör Vitor Pereira da, oyuncusunu bu nedenle kadroya dahil etmediği ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...