HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray yönetiminden kritik toplantı, 'Hoca yabancı olacak'

Düzenleyen: /
Galatasaray yönetiminden kritik toplantı, 'Hoca yabancı olacak'
Galatasaray, Galatasaray Haberleri, Galatasarayın Yeni Hocası, Haber

SPOR Haberleri

Takımı geçici olarak alt yapı hocası Orhan Atik'e emanet eden sarı-kırmızılılar yerli teknik adamla çalışmak istemiyor

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, krizden çıkmanın yollarını arıyor. Hamza Hamzaoğlu'nun yerine göreve gelen Mustafa Denizli'nin, takımın kötü gidişi sonrası görevi bırakması, ardından UEFA'dan gelen 1yıllık men cezasıyla sarsılan sarı-kırmızılılar gelinen noktayı dün Florya'da masaya yatırdı. Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler son dönemdeki konularla ilgili fikir alış verişinde bulundu. UEFA'dan gelen 1 yıllık men cezasından sonra durum değerlendirmesi yapan yönetim, sezon sonuna kadar izlenecek yol haritasını da masaya yatırdı. Yönetim, UEFA'nın yaptırımına rağmen oyuncuların maaşında herhangi bir indirime gitmeyecek. 

Avrupa derecesi şart!
Bu sezon takımın Avrupa kupalarına gidecek bir derece elde etmesinin önemine değinen sarı-kırmızılılar yeni teknik adam konusunu da görüştü. Toplantıda takımın bir süre daha Orhan Atik ve Taffarel ikilisiyle yola devam etmesi, daha sonra ise mali duruma uygun bir hocanın getirilmesi fikri benimsendi. Sarı-kırmızılıların gündeminde Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Okan Buruk gibi isimler bulunuyordu, ancak yönetiminden bazı yöneticilerin takımın başına yabancı bir teknik adam getirilmesi yönünde görüş belirttiği, Başkan Dursun Özbek'in ise konuyla ilgili son kararını önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi. 

Hasi gülüp geçti
Adı Galatasaray ile anılan Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, Belçika'da katıldığı televizyon programında açıklamalar yaptı. Galatasaray iddialarının sorulması üzerine 44 yaşındaki çalıştırıcı, ''Galatasaray? Kesinlikle doğru değil. Diğer taraftan Türkçe bile konuşamıyorum. Kesinlikle saçmalık'' ifadelerini kullandı.

Aslan çıkış arıyor
Süper Lig'de bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Galatasaray, Avrupa kupaları hedefinde olan lig dördüncüsü Başakşehir'i ağırlayacak. Misafir ekip bu maçtan en az 1 puan çıkarırsa, ilk dört yarışında puan tablosunda Galatasaray'ın üstünde kalmaya devam edecek. Galatasaray, eylül ayındaki Atletico Madrid maçından bu yana iç sahada mağlubiyet yaşamadı ve bu seriyi sürdürmek istiyor. Son 6 deplasmanda sadece 1 defa kazanan Başakşehir ise bu kötü serisini kırmanın peşinde. 

KAPTANLAR DEVREDE
Galatasaray, antrenör Orhan Atik nezaretinde Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Takım kaptanları Selçuk İnan, Sabri ve Hakan Balta takım arkadaşlarıyla yaptıkları toplantıda, "İçinde bulunduğumuz durum bize yakışmıyor. Galibiyet serisi başlatarak taraftarımızın yüzünü güldürelim" uyarısında bulundu. 

16. randevu
Galatasaray ile M.Başakşehir, Süper Lig'de bu akşam 16. kez karşı karşıya gelecek. Eski adıyla İstanbul BŞB'nin 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 15 maçtan 9'unu Galatasaray, 3'ünü M.Başakşehir kazandı, 3'ü de berabere sonuçlandı.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...