Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

RvP'den ilk itiraf!

Düzenleyen:
RvP'den ilk itiraf!

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldız, "Türkiye'ye ilk geldiğimde fizik ve mental olarak hazır değildim" dedi

Son haftalarda artan formuyla ilk 11'de düzenli olarak forma giymeye başlayan Robin van Persie, Hollanda basınına itirafta bulundu. Algemeen Dagblad'a konuşan Van Persie, 'da Türkiye'ye ilk geldiğinde hem kondisyon hem mental açıdan yetersiz durumda olduğunu belirtirken, "Deyim yerindeyse yeni dünyada kaybolmuştum. Sebebi ise basitti. Burada futbol İngiltere'ye göre çok farklı oynanıyor. O yüzden zamana ihtiyaç duydum. Hâlâ mükemmel değilim fakat takım arkadaşlarımın bana, benim de takıma daha çok alıştığımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 

Özel kondisyoner tuttum
Takımın seviyesine ulaşabilmek için İngiltere'den tanıdığı özel bir kondisyon antrenörüyle çalışmaya başladığını dile getiren yıldız golcü, "Benim yaşımdayken fizik olarak geriye gidiyorsunuz. Toparlanmak da zaman alıyor. Yapabileceğiniz tek şey fizik olarak en yukarı çıkabildiğinizden emin olmak. Bireysel antrenörümle sürekli ekstra çalışmalar yapıyorum, vücudumu geliştirmeye uğraşıyorum" dedi. Futbolda önceliğinin para olmadığını da vurgulayan RvP, "Hâlâ birkaç yıl daha en üst seviyede futbol oynayabileceğimi göstermek istiyorum" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...