Şu anda üçüncüydük!

Düzenleyen:
Şu anda üçüncüydük!

SPOR Haberleri

Yılmaz Büyükaydın, yanlış hakem kararları sebebiyle sezon başından bu yana bordo-mavili ekibin 18 puan kaybettiğini iddia etti

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, sezon başından bu yana hakemlerin hatalı kararlarının bedelini ağır ödediklerini söyledi. Bordo-mavili takımın yanlış kararlardan dolayı 18 puan kaybettiğini iddia eden Büyükaydın, "Bu hatalar olmasa bir maçımız eksik olarak 45 puanla 3. sıradaydık. Biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Son olarak hakem Torku Konyaspor maçında Ramazan Övüç’ü çok basit oyundan attı. Ama hakem, rakip takıma penaltıyı vermeyip futbolcusunu atmamak için de penaltıyı faule çevirdi" dedi. Öte yandan Torku Konya maçı sonrası Muhammet Demir ile kaleci Esteban arasındaki tartışmaya da değinen Büyükaydın, "Bu çok doğaldır. Futbolcular soyunma odasında kavga da ederler. Bunlar çok yaşandı. Önemli olan sonradan birbirleriyle arkadaş olmaları. Bir takım şeyleri çok büyütmememiz lazım" diye konuştu. Son haftalarda yaşanan puan kayıplarını da değerlendiren Yılmaz Büyükaydın, “Puan kaybımız çok ama her hafta bir oyuncu kaybediyoruz. Ya kart görüyor ya da sakatlanıyor. Çok ciddi şekilde kadro kurmakta zorlanıyoruz ama takımımız iyi yolda. Kimse merak etmesin" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...