Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Türkler dünyaya örnek'

Düzenleyen:
'Türkler dünyaya örnek'

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson bu sezon şampiyonluğa olan inancını dile getirirken taraftarlara da sürprizinin olduğunu açıkladı. Türkiye'nin mülteci dramına sessiz kalmamasını da değerlendiren başarılı futbolcu Türkiye hükümeti ve halkına teşekkür etti.

Beşiktaş'ın orta sahadaki savaşçısı Atiba Hutchinson, Sabah Gazetesi'ne verdiği ropörtajda taraftarlara seslenirken şampiyonluğa olan inancını dile getirdi. “İyi bir kadromuz var. Karakterli oyunculardan kurulu bir takımız" diyen Kanadalı yıldız sözlerini şöyle sürdürdü:

'Türkler dünyaya örnek'
'Mülteci dramına kayıtsız kalmayan, örnek bir şefkat gösteren Türkiye hükümeti ve halkına teşekkür ediyorum. Bu konuda Kanada Başbakanı Trudeau'nun Türkiye'ye verdiği destek de çok hoşuma gitti." Dünya barışı çok önemli. Bizim yaşadığımız Kanada'da belki savaşlar olmuyor ama dünyanın bazı yerlerinde büyük yıkımlar, kıyımlar, ölümler, insanın canını acıtan şeyler yaşanıyor. Biz bunların küçük bir kısmını görüyoruz. Büyük kısmı ya görülmüyor ya da göz ardı ediliyor. Yapılması gereken şey ise daha duyarlı olmaktır, tekrarlanmaması için çaba sarf etmektir, insanları bilinçlendirmektir. Mülteci dramına kayıtsız kalmayan, örnek bir şevkat gösteren Türkiye hükümeti ve halkına teşekkür ediyorum. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun mülteci dramıyla ilgili mesajı ve bu konuda Türkiye'ye verdiği destek çok hoşuma gitti. Bunun diğer devletler ve insanlara örnek olmasını umut ediyorum. “Teknik kadromuz deneyimli ve pozitif düşünen bir ekip. Yönetimimiz her türlü sorunumuzla ilgileniyor. Taraftarımızın desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Devre arasında iyi takviyeler yapıldı. Veli Kavlak ve Tolgay Arslan da sakatlıklarından kurtulup aramıza katıldı. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Çünkü ortaya koyduğumuz performansla şu anki konumumuzu hak ettik. Sezon sonunda Vodafone Arena'ya şampiyonluk pastasını ben getireceğim.''

“Gomez'i Fransa'ya kral göndereceğiz"
Türk Milli Takımı 2015'i çok iyi geçirdi. Bence Euro 2016'da gruptan çıkmak için büyük şansları var. Arda Turan, Türkiye için çok önemli bir oyuncu. Çok büyük bir futbolcu zekası var. Dünyanın en iyi takımlarından birisinin formasını giyiyor. Bu Türk futbolu için çok önemli bir olay. Fransa'daki şampiyonada bence Almanya ağır basıyor. Bizim planımız da Gomez'i Almanya Milli Takımı'na Türkiye gol kralı olarak göndermek.
'Hakemler üzerine oyun oynanıyor'
İyi paslaşan, futbol oynayarak yenmeye çalışan bir ekibiz. Ancak görüyorum ki, birçok takım sahaya bize karşı oynamaktan çok oynatmamak için çıkıyor. Kadıköy'deki derbide Fenerbahçeli bazı isimler, futbol oynamaktan çok rakibin üzerine, hakemin üzerine oynadı. Futbolcu hangi takımda olursa olsun bu tür denemeler yapabilir. 'Neden böyle yapıyorsun?' diyemezseniz. Önemli olan maçı yönetmekle yükümlü olan hakemin bunlara 'Dur' demesidir. Üzülerek görüyorum ki, birçok maçta hakemler buna dikkat etmiyor. İster baskı, isterseniz rakip oyuncuların kötü niyeti deyin, hatalı kararlar veriyorlar.

'Düğünüm Arena'da'
“Eşimle resmi nikah yaptık. Düğünü Vodafone Arena'da yapabiliriz. Mustafa Pektemek'in düğünü çok hoşuma gitmişti. Orada davulu elime almıştım. Kendi düğünümde de davul çalabilirim. Oğlum Noah, hayatıma bambaşka bir anlam kattı. Artık bakmam, ilgilenmem gereken biri var hayatımda. Evlat, insanı çok değiştiriyor."

“Genetik açıdan avantajım var"
“Kondisyonla ilgili bir sorunum yok. Enerjim her zaman yüksetir. Bazen ağrılar sızılar oluyor ama onlar bugünün futbolunda aşılabilecek şeyler. Kendimi çok iyi hissetiyorum. Fiziksel açıdan genetik bir avantajım var; zayıf bir yapıya sahibim. Kilo almak gibi sorunum yok. Vücudumun beni götürdüğü yere kadar oynamak istiyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...