Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman imzayı attı

Düzenleyen:
Aykut Kocaman imzayı attı

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman, kendisini Torku Konyaspor'a 2 sene daha bağlayan sözleşmeye imzasını attı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, 2 yıl daha devam kararı aldığı teknik direktör Aykut Kocaman ile sözleşme imzaladı.

Kocaman, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda, Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan'ın da katılımıyla düzenlenen törende, iki yıllık sözleşmeye imza attı.

"HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM"

Teknik direktör Kocaman, törende yaptığı açıklamada, geldiği günden beri her şeyin son derece doğru ve olumlu geçtiğini belirterek, "Her şeyin olumlu olması neticesinde hem benim hem de kulübüm adına devam etmenin daha doğru olacağı kararına vardık. Sayın Başkan'ın nezdinde yönetim kurulu olarak, böyle bir karar alındı. Ben de buna uydum ve devamını düşündük. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2 sene daha buradayız" dedi.

Her şeyin iyi olması için çaba gösteren bir futbolcu grubuyla çalıştığını vurgulayan Kocaman, şöyle devam etti:

"DİLEĞİM MAHCUP OLMAMAK"

"Bunun önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. Bu grup dinamiği ve davranışı, en büyük motivasyon kaynaklarından birisiydi. Devam etme kararı herkes için hayırlı uğurlu olsun. Sayın Başkan'ın nezdinde tüm yönetim kuruluna, tüm Konyasporlulara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dileğim, ilk geldiğim gün söylediğim gibi mahcup olmamak. Yine aynı çabayı aynı şekilde göstermeye çalışacağız."

BAŞKAN ŞAN: İNŞALLAH DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATARIZ"

Başkan Ahmet Şan da Konyaspor tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakaladıklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

"İnşallah bu başarının devamını sağlamak ve bu birlikteliği devam ettirmek adına imzaları attık. Konyalılara, hemşehrilerimize, Konyaspor taraftarlarına birlik ve beraberlik mesajını iletmek istiyorum. Bu başarı tek başına olmuyor. Başta teknik heyetimiz ve futbolcularımızın sahadaki özverili mücadelelerini tribündeki taraftarlarımız, basınımız ve halkımız destekliyor. Şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşların da buradan desteğini talep ediyoruz. İnşallah, Konyamıza yakışan daha büyük başarılar için büyüklerimizin, kardeşlerimizin de dualarını bekliyoruz. Bu sinerjiyi sağlayan başta Aykut Kocaman hocamız ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atarız diye düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...