Mesut Bakkal: Sivasspor kesinlikle pes etmez

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mesut Bakkal: Sivasspor kesinlikle pes etmez

SPOR Haberleri  / AA

Medicana Sivasspor'da teknik direktör Bakkal, küme düşme mücadelesi veren kırmızı-beyazlı ekibin kesinlikle pes etmeyeceğini, şehir, yönetim, teknik heyet ve takım olarak buna inandıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor'un kümede kalma adına çok büyük umutlarının olduğunu belirtti. Takım olarak istedikleri yerde olmadıklarına işaret eden Bakkal, "Takımın başına geldiğim haftadan bu yana, Mersin İdmanyurdu karşılaşması hariç, gittikçe yükselen bir grafik var. İyi oynadığımız Antalyaspor karşılaşmasında alamadığımız bir galibiyet var. Takımın yükselen bir performansı var. Bizim bunu sonuca yansıtmamız gerekiyor" dedi.

Medicana Sivasspor'un ligde kalması için takımın başında olduğunu vurgulayan Bakkal, şunları kaydetti: 

"Sivasspor kesinlikle pes etmez. Şehir, yönetim, hoca ve takım grubu olarak buna çok inancımız var. Belki kısa sürede çok beklenti olmuş olabilir ama, bir anda her şeyi düzeltmeniz ve her şeyin üstesinden gelmeniz çok zor. Geldiğim zaman 14 puanımız vardı. Çok zor olacağını söyledim. Taraftarımızın, kentin, sabrı inanılmaz. Bu sabrın en azından sezon sonuna kadar devam etmesi gerekiyor. Hep birlikte, beraber, buradan çıkacağımıza inanıyorum. Özelikle iç saha maçlarındaki o taraftar coşkusunu arkamızda görmek istiyoruz. Çünkü taraftar bizim için çok önemli. Geldiğimiz bu noktada bir anda bu işin içinden çıkmamız mümkün değil. Ama yükselen bir trend, iyi oynamaya çalışan bir takım, inançlı bir camia var. Bu inanç bize inşallah sezon sonunda mutlu son olarak dönecektir." 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...