Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transferi resmen duyurdu

Düzenleyen:
Galatasaray transferi resmen duyurdu

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Bernard James'i transfer etti.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, Çin Ligi'nde Shanghai Sharks forması giyen Bernard James ile sezon sonuna dek anlaştı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Bernard James'le sezon sonuna kadar anlaşıldığı belirtilerek, sporcu hakkında şu bilgiler yer aldı: "Cleveland Cavaliers tarafından 2012 NBA Draft'ında 33 sıradan sıradan seçildiği dönemde 27 yaşında olan Bernard James'in profesyonel kariyeri de ilk bu zamanda başlamış oldu. Aynı yıl 25 Temmuz'da ise Cleveland Cavaliers'dan Dallas Mavericks'e takası gerçekleşti. İki yıllık Dallas kariyerinin ilk sezonunda 46 maça çıkan 2.08 boyundaki pivot, maç başı 9.9 süre ortalamasıyla 2.8 sayı, 2.8 ribaund ve 0.8 blok istatistikleri tutturdu. 21 Aralık 2012 tarihinde Miami Heat karşısında kenardan gelerek 21 dakikada 12 sayı, 9 ribaund ve 3 blok yaparak sezonun kendisi adına en iyi maçını oynadı. Aynı sezonda Dallas, 41 galibiyet ve 41 yenilgi alarak Batı Konferası'nı 10. sırada bitirdi ve Play-Off'lara kalamadı. Dallas Mavericks'teki ikinci sezonunda dakikaları düşen Amerikalı pivot, 30 maça çıkarak maç başı 0.9 sayı, 1.4 ribaund ve 0.9 blok ortalamalarıyla oynadı.

Galatasaray transferi resmen duyurdu

BERNARD JAMES KİMDİR

Bernard James, 27 Şubat 2014 tarihinde NBA D-League takımlarından Texas Legends yolunu tutsa da ertesi gün tekrar Dallas Mavericks tarafından çağrıldı. Bir süre Dallas Mavericks ve Texas Legends takımları arasında git gel yaşayan Bernard James, 21 Kasım 2014 tarihinde 2014-2015 CBA sezonu için Çin'in Shanghai Sharks takımı ile sözleşme imzaladı. 11 Şubat ve 21 Şubat 2015 tarihinde iki kere Dallas Mavericks ile 10 günlük kontrat yaparak NBA'ye geri döndü.

2014-2015 NBA sezonunda 21 maçta görev alan James, maç başı 9.8 süre ortalamasıyla 2.6 sayı, 2.8 ribaund ve 0.9 blok istatistikleri yakaladı. Sezonu burada tamamlayan Amerikalı oyuncu, 31 Temmuz'da tekrardan Shanghai Sharks'ın yolunu tuttu.

2,08 metre boyundaki Bernard James pivot pozisyonunda görev alıyor. Güçlü fiziğiyle pota altında yer kaplayan Amerikalı, iyi bir blok tehditçisi olarak da biliniyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...