Akhisar Belediyespor 4 maçtır kazanamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Akhisar Belediyespor 4 maçtır kazanamıyor

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen müsabakadan 1 puanla ayrılan Akhisar Belediyespor, son 4 maçta sadece 2 puan alabildi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor karşısında 2-0 geriye düşen Akhisar Belediyespor, son bölümde attığı golle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Eskişehirspor karşısında henüz 11. dakikada 2-0 geriye düşen Akhisar Belediyespor, Rodallega'nın 2, Onur Ayık'ın 1 gol bulduğu karşılaşmada Eskişehirspor'la 3-3 berabere kaldı.

Ancak Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, pozisyonu izledikten sonra suçlu olmadıklarını bir kez daha gördüğünü ve seyredince kalbinin daha rahatladığını söyledi.

4 haftadır kazanamıyor

Ligde son olarak deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, Medipol Başakşehir'le golsüz berabere kaldıktan sonra Gençlerbirliği'ne 3-1, Fenerbahçe'ye ise 3-0 mağlup oldu. Ege temsilcisi son olarak da Eskişehirspor'la 3-3 berabere kaldı.

Ligde 3 hafta önce kalesinde gördüğü 20 golle ligin en az gol yiyen ekiplerinden olan Akhisar Belediyespor, son 3 maçta kalesinde 9 gol gördü. Puanını 38'e çıkaran Ege temsilcisi maç fazlasıyla Kasımpaşa'nın 1 puan önünde 6. durumda bulunuyor. 

Rakip Çaykur Rizespor

Akhisar Belediyespor, 26. haftada 18 Mart Cuma günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...