Yabancılar tedirgin

Düzenleyen:
Yabancılar tedirgin

SPOR Haberleri

Ankara’daki kanlı terör olayı, Türkiye’deki yabancı sporcu ve spor adamlarını derinden sarstı

Terör sporu da vurdu, yabancılar terör saldırılarından tedirgin oldu. Kayserispor maçının ardından açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ankara'daki bombalı saldırıdan büyük üzüntü duyduğunu belirterek hem terörü lanetledi hem de endişelerini dile getirdi. Portekizli teknik adam, “İnsanlar yakınlarını, ailelerini kaybediyor, çok üzgünüm, hiçbirimizin ailesi güvenli değil bu şartlar altında yapacak bir açıklama yok. Hepimiz ailelerimizi, hayatımızı düşünüyoruz. Futbol önemsiz. Burada devam etmeye değer mi?” diye tepkisini dile getirdi.
Geçmişten bir örnek....
14 Ekim 2015’te yaşanan Ankara’da katliamı nedeniyle Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi’ndeki Salihli Bld.-Bursa Bld. ile  karşılaşması öncesi yeşil beyazlı ekibin Porto Rikolu oyuncusu Karina Ocasio, Türkiye'yi “can güvenliği yok” diye terk etmişti. Başkan C.Murat Erim, Porto Riko Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız oyuncunun haber vermeden ülkeyi terk ettiğini açıklamıştı. Ayrıca 29 Şubat-6 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılacağı açıklanan Dünya Kadınlar Buz Hokeyi Şampiyonası, terör bahane edilip İspanya’ya verilmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...