Ne savunması!

Düzenleyen:
Ne savunması!

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin çalıştırıcısı, "Oyuncularım benden 'bizim avantajımız var, savunma yapalım' lafını duymayacak" dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Braga maçının zor geçeceğinin bilinen bir şey olduğunu belirterek, "Umarım Türk taraftarlar ve Türk basını da ilk maçta Braga'nın ne kadar iyi bir takım olduğunu iyi şekilde anlayabilmiştir" vurgusu yaptı. "Braga kişilikli, kendine güvenerek oynayan bir ekip. Yarın (bugün) zor maç olacağını biliyoruz ama onlar için de zor olacak" diyen Portekizli çalıştırıcı, "Biz buraya kendi oyunumuzu oynamaya geldik. Zaten başka tarz bir oyun da bilmiyoruz. Küçük detaylar maç sonucunu belirler. Rakibimizin güçlü yanları çok, zaafları az. Ben hayatımın hiçbir döneminde savunma yapmak için çalışmadım. Ben hep isterim ki top hep bizde olsun, topu kaptırdığımızda ise baskı yapıp topu kazanalım ve yine oyunu kontrol edelim. Asla, hiçbir oyuncum, 'bizim avantajımız var, buraya savunma yapmaya geldik' lafını benden duymayacak" açıklamasında bulundu. 
Potuk: Ülkemizin yüzünü güldüreceğiz
Pereira, "Çok iyi, diri bir takımla oynayacağız. En iyi seviyemizde olmak zorundayız. Önümüzde şampiyonluk için çok önemli bir G.Saray maçı var. Onu da düşünmeliyiz" tespiti yaparken, "Biz kaliteli, cesur bir takımız. Burada çok güzel bir gösteri izleyeceğiz. Diego kadromuzda. Son durumuna maç saatinde bakacağız" ifadesini kullandı. Alper Potuk da bugünkü maç öncesi, "Ülkemizin yüzünü biraz da olsa güldürebilmek adına ben ve takım arkadaşlarım elinden geleni yapacak. Rakipten çekinip savunma yapmak istemiyoruz. Burada da galibiyet alıp üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Ben formayı giydiğim sürece terimin son damlasına kadar mücadele etmeyi sürdüreceğim" mesajı verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...