Kupayı bile alırız!

Düzenleyen:
Kupayı bile alırız!

SPOR Haberleri

Kendi evlerinde turu Fenerbahçe’ye bırakmayacaklarını söyleyen Portekizli teknik adam, “Şampiyon olacağımızı bile düşünüyorum” dedi

Kadıköy’den 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Braga’nın hocası Fonseca, rövanş için umutlu konuştu. İstanbul’daki yenilginin işlerini zora soktuğunu söyleyen Portekizli teknik adam, “Ancak tur inancımızı kaybetmedik. Fenerbahçe’nin iyi bir takım olduğunu avantajı elinde bulundurduğunu biliyoruz. Kolay olmayacak ama çeyrek finale çıkabileceğimize inanıyorum” dedi. Fonseca, “Bu sezon Avrupa Ligi’nde çok başarılı bir performans gösterdik. İlk hedefimiz gruptan çıkmaktı, bunu başardık. Şimdi yapacağımız elimizden geldiği kadar zorlayarak, turu geçmek” derken, “Dürüst olmak gerekirse ben bu sezon Avrupa Ligi’ni kazanabileceğimizi düşünüyorum” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...