Ronaldo, dilencilere para atıp onlarla eğlenenlere isyan etti

Düzenleyen:
Ronaldo, dilencilere para atıp onlarla eğlenenlere isyan etti

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, Hollandalı taraftarların mültecilere bozuk para atarak eğlendiği görüntüler için "İzlerken kendimden utandım. O an sahada olmayı çok istedim" dedi.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Atletico Madrid ile PSV Eindhoven arasında oynanan ve İspanyol ekibinin tur atladığı karşılaşmadan önce Hollandalı taraftarlar, Plaza Mayor meydanında insanlık dışı görüntülerin yaşanmasına sebep oldular.

ŞINAV ÇEKTİRDİLER

Sıcak havada, kafede biralarını yudumlayan PSV'liler, dilenci kadınlara para atıp onları bir sağa bir sola koştururken, alınan her para sonrası "oley" çekti. Bununla da yetinmeyen Hollandalılar, dilencilere şınav çektirip para verdikleri bardakların içine bira döktüler.

"KENDİMDEN UTANDIM"

Yüz karası görüntüler için Portekiz basınına içini döken Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, "Görüntüleri izlerken kendimden utandım. O görüntüleri izledikten sonra sahada olmayı çok istedim. Atacağım gollerle yanıt vermek isterdim tribündeki saygısız insanlara... Hollanda hükümetinin ve PSV takımının konuyla ilgili bir yaptırım uygulaması en büyük arzum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...