Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım dev maç öncesi iddialı konuştu: Galatasaray'ı yeneceğiz

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım dev maç öncesi iddialı konuştu: Galatasaray'ı yeneceğiz

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı, “Şampiyon olmak istiyorsak derbiyi kazanmak zorundayız” derken şike sürecindeki G.Saraylı yöneticilere de veryansın etti

M.Emin ULUÇ - Aziz Yıldırım yine gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Fatih Şubesinin, düzenlediği organizasyonda konuşan Yıldırım, Şenes Erzik'ten Ivan Bebek'e, UEFA'dan Galatasaray'a birçok kişi ve kurum hakkında sert ifadeler kullanırken, derbiyle ilgili konuşmayı da ihmal etmedi. Avrupa sayfasını kapadıklarını ancak ligde zirve yarışını sürdürdüklerini vurgulayan Yıldırım, "Galatasaray'ı yeneceğiz, mecburuz yenmeye. Şampiyon olmak istiyorsak yeneceğiz. UEFA'da güçleneceğiz. Türkiye Futbol Federasyonu bir söz veriyorsa yerine getirecek. Mesajımı alıyorlardır onlar" diye konuştu.

Bebek'i takip ediyoruz
Avrupa'dan elendikleri için üzgün olduklarını dile getiren Aziz Yıldırım, Braga skandalına imza atan Ivan Bebek hakkında, "Maçta hakem hata yaptı" derken karşılaşmaya oynanan bahislere hile karıştığına dair çok ciddi duyumları olduğunu dile getirdi. Bu konuyla ilgili inceleme ve girişimleri olduğunu söyleyen Yıldırım, hakem hatalarına dikkat çekerken, "İlk yarıdaki Beşiktaş maçında da hakem hata yaptı. Beşiktaş'ın aldığı 3 puan bize yazılsa ya da puanlar paylaşılsa şimdi durum farklı olurdu" değerlendirmesinde bulundu.

İspiyonculara yer yok
Aziz Yıldırım'ın en sert eleştirdiği isim ise Şenes Erzik oldu. UEFA'da 20 seneden fazla görev yapan Erzik'in kendi çıkarlarını düşünerek Türkiye'nin haklarını savunmadığını belirten Yıldırım, Galatasaraylı isimler İlhan Helvacı, Ebru Köksal, Levent Bıçakcı var, Lutfi Arıboğan'ı da unutmadı. Yıldırım, "Bunlar 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'yi ispiyonlamak için uğraştı. Ben arkadaşlarımıza 'Galatasaray'la ilgili UEFA'ya veya başka bir yere yazı yazmak yok.' dedim. Hepimiz bu ülkenin takımıyız. Bu ülkenin takımlarını gidip ispiyonlayamayız. Türk milletinde ispiyonculuk yoktur" ifadelerini kullandı.  

Başkan morali
Fenerbahçe derbi hazırlıklarını dünkü idmanıyla tamamladı. Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda futbolcular iki gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman taktik çalışmayla bitti. Sakatlığı süren Lazar Markovic'in çalışmalarını takımdan ayrı program dahilinde sürdürdüğü kaydedildi. Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu ve Önder Fırat derbi öncesi son çalışmada futbolcuları yalnız bırakmadı.

DERBİ ZAFERİNİN ŞİFRESİNİ YILDIRIM VERDİ
Sakin kal, kendin ol, kazan
Braga şokunu atlatıp derbiye motive olmaya çalışan Fenerbahçeli oyunculara taktiği Başkan Aziz Yıldırım verdi. Başkan futbolculara, "Sakin olun. Tribünlere kulak tıkayın. Formanın hakkını verin ve kazanın" dedi. Camianın şampiyonluk beklentisine vurgu yapan Yıldırım, "Size güveniyorum. Galatasaray zaferi bize şampiyonluk için ihtiyacımız olan gücü verecektir" sözleriyle moral aşıladı. Teknik Direktör Pereira da, "Türkiye'nin en önemli maçına çıkacağız. Duygusallığı bir kenara bırakın ve tamamen derbiye konsantre olun" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...