Aziz Yıldırım futbolculardan gizlendi

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım futbolculardan gizlendi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli oyuncuların son ana kadar ne seyircisiz kararından ne de ertelemeden haberi olmadı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanacağını öğrenen Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler olağanüstü bir hız ile stratejiler geliştirerek futbolcuları stresten uzak tuttu. Hızla Samandıra'ya giden Başkan Yıldırım ve yöneticiler; derbinin seyircisiz oynanacağına dair alınan ilk kararın Fenerbahçeli futbolculardan gizlenmesini istedi. Tüm Samandıra personeli ve idareciler büyük bir titizlikle buna harfiyen uydu. Panik yaşanmasını istemeyen sarı-lacivertli yönetim seyircisiz oynanacağı açıklanan derbi için önce takımın tesislerden çıkışını (17.45) erteledi. Bu esnada emniyet ve valilikten haber beklendi. Derbinin ertelendiği haberi gelince futbolculara duyuruldu. 
Uslu: Seyircili oynanmalı
Kesin haberle birlikte Başkan Aziz Yıldırım tüm futbolcular ve teknik heyete seslenerek "Evinize gidebilirsiniz" dedi. Futbolcular özel araçlarıyla bir süre sonra tesislerden çıkmaya başlarken, son olarak Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Vitor Pereira ayrıldı. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun ise "Biz de Arena'da seyircili oynamak istiyoruz. Seyircisiz oynamak anlamsız. Madem bir güvenlik tehlikesi var, sağlıklı olan maçın ertelenmesiydi. Ayrıca; seyircisiz oynayıp da maçı kazansak, ligin sonunda şampiyon olduğumuzda bunu anlatamazdık. Bu durumu izah etmek zor olurdu" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...