Pereira: Galatasaray elimizden ucuz kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: fotomaç
Pereira: Galatasaray elimizden ucuz kurtuldu

SPOR Haberleri  / fotomaç

Fenerbahçe’nin hocası, 'Galatasaray’ı en kötü döneminde yakalamıştık. Her şey bizim lehimizeydi. Bizim karşımızda hiç şansları yoktu. Maç oynansaydı kesinlikle kazanırdık' dedi.

Pazar günü oynanması gereken Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin güvenlik nedeniyle ertelenmesinin yankıları sürerken, sarı-lacivertli ekibin hocası Vitor Pereira'nın konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Erteleme kararı sonrası futbolcular ve yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Pereira'nın "Galatasaray elimizden kurtuldu" dediği belirlendi. Portekizli teknik adamın, ezeli rakiplerini kızdıracak iddialı sözleri şöyle: "Galatasaray en kötü döneminde karşımıza çıkacaktı. Hocaları yeniydi. Derbiye hazırlanacak zamanı olmamıştı. Ayrıca önemli eksikleri vardı. Biz ise her yönden maça çok iyi hazırlanmıştık. Galatasaray'ın bizim karşımızda hiç şansı yoktu. Oynasaydık onları kendi statlarında yenecektik. Hatta fark bile olabilirdi. Erteleme belki gerekliydi ama bu iş sonuçta Galatasaray'a yaradı. Elimizden ucuz kurtuldular; tabii şimdilik."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...