Derbinin tarihi belli oluyor

Düzenleyen:
Derbinin tarihi belli oluyor

SPOR Haberleri

Ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı tarihle ilgili pazartesi günü karar alınması bekleniyor.

Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri'nde pazartesi günü önemli bir toplantı yapılacak.   Toplantıya Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katılacak. Yurt dışına gitme ihtimali bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın toplantıda olup olmayacağı belirsiz. Yıldırım toplantıya katılmazsa Fenerbahçe'yi başka bir yönetici temsil edecek. Saat 10.00'da başlayacak görüşmede Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı tarihin netleşmesi bekleniyor. Galatasaray Kulübü daha önce yaptığı yazılı başvuruda derbinin 28 Nisan'da oynanmasını istemişti.
 

Dursun Özbek'ten derbi tarihi açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, güvenlik gerekçesiyle ertelenen Fenerbahçe derbisini 28 Nisan tarihinde oynamak istediklerini söyledi.

TRT Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulunan Özbek, derbi ile ilgili şunları söyledi;

"Futbol Federasyonu ile derbinin tarihi için Pazartesi günü bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda derbinin tarihini belirleyeceğiz. Fenerbahçe çok zorlu bir maçtan sonra derbiye gelmişti. Yine aynı şartların oluşmasını isteyeceğiz. Mesela Trabzonspor deplasmanı dönüşü olabilir. Bu tarih bizim olmazsa olmazımız. Bu yüzden maçı 28 Nisan tarihinde oynamak istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...