Beşiktaş Gomez konusunda kararını verdi!

Düzenleyen:
Beşiktaş Gomez konusunda kararını verdi!

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman, Alman Milli Takımı'na yeniden seçilen golcü oyuncuyla Türkiye'ye dönüşü sonrasında transfer zirvesi gerçekleştirecek

Bir yandan son günlerine yaklaşan Vodafone Arena'nın hazırlıklarıyla uğraşırken diğer taraftan şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş'ta transfer çalışmalarında da hareketlilik başladı. İç transferde İsmail Köybaşı ve Tolga Zengin'le gelecek sezon için anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, gözünü Mario Gomez'e çevirdi. Fiorentina'dan kiralanan ve bu sezonki performansıyla yeniden Alman Milli Takımı'na seçilmeyi başaran yıldız oyuncuyu elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın gözü yollarda kaldı. Alman yıldızın milli takımdan dönmesini bekleyen siyah-beyazlıların başkanı, Gomez'in İstanbul'a dönüşünün ardından transfer konusunu masaya yatıracak.
 
O da kalmak istiyor
Bu sezon forma giydiği 34 maçta 21 gol kaydederek Beşiktaş'ın liderliğinde önemli pay sahibi olan yıldız futbolcuyla önümüzdeki yıl da devam etmek isteyen siyah-beyazlılar, gelecek sezon da Gomez'le yola devam etmek için şartlarını sunacak. Fiorentina'daki kötü günlerine Beşiktaş formasıyla nokta koyan ve yeniden parlamaya başlayan tecrübeli oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada "Sezon sonu ne olacağını hep birlikte oturup konuşacağız" demişti. Açıkça söylemese de Türkiye'de olmaktan mutluluk duyan Gomez, Beşiktaş'la kariyerine devam etme fikrine sıcak bakıyor. Alman yıldızla ilgili konuşan Başkan Fikret Orman da "Gomez de, ailesi de İstanbul'da olmaktan mutlu. İyi bir kontratı var ve kalacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...