Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FIFA yetkilisinden rüşvet itirafı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
FIFA yetkilisinden rüşvet itirafı

SPOR Haberleri  / AA

FIFA Pazarlama ve Televizyon Kurulu Üyesi Honduraslı Rafael Callejas, yayın haklarıyla ilgili rüşvet aldığını mahkemede kabul etti.

1990'dan 1994'e kadar Honduras Devlet Başkanı, 2002'den 2015'e kadar da Honduras Futbol Federasyonu Başkanı olan Callejas, FIFA'daki yolsuzluk soruşturması kapsamında, ABD'nin New York kentindeki Brooklyn Federal Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

Tehditle para elde etme ve para transferi yoluyla sahtekarlıkla suçlanan 72 yaşındaki Callejas, rüşvet aldığını ve paranın bir kısmını başkalarına dağıttığını kabul etti. İki suçtan 40 yıl hapis istemiyle yargılanan eski devlet başkanı ayrıca, 650 bin doları iade etme konusunda uzlaştı. Bir sonraki duruşması ağustos ayında görülecek Callejas, yargıca, yaptığının yanlış olduğunu bildiğini de söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...