Galatasaray'da yeni hocaya Taffarel şartı

Düzenleyen:
Galatasaray'da yeni hocaya Taffarel şartı

SPOR Haberleri

Galatasaray Yönetimi, yeni teknik direktöre anlaşma için iki koşul öne sürecek. Yönetim, yeni teknik adama hem Taffarel'i hem de bir yerli çalıştırıcıyı "Olmazsa olmaz"ı olarak sunacak.

Takımı sezon sonuna kadar Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink'e teslim eden Galatasaray Yönetimi, yeni hoca arayışlarını hızlandırırken, teklif yapacakları isimlere iki önemli koşul sunacak ve bunun kendileri için "Olmazsa olmaz" olduğunu dile getirecek.

YENİ HOCAYA TAFFAREL ŞARTI

Sarı-kırmızılıların, göreve gelecek teknik patrona hem Taffarel'i hem de bir yerli çalıştırıcıyı ön koşul olarak dayatacakları belirtildi. Gaatasaray'ın, "Bu iki teknik adamla çalışmayı kabul ediyorsanız sorun yok" diyeceği ve buna göre masaya oturulacağı ifade edildi.

TAFFAREL İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Cim-Bom, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in kalması için de düğmeye bastı. Brezilya Milli Takımı'ndaki kaleci antrenörlüğü görevinin yanı sıra, "Olimpik Milli Takım'ı da sana emanet edelim. Brezilya Federasyonu'nda etkin bir görev verelim" önerisi alan Taffarel'in elde tutulacağı vurgulandı.

MUSLERA FAKTÖRÜ

Galatasaray'ın bu kararı almasında Muslera faktörünün de etkili olduğu ifade edildi. Brezilyalı antrenörün, Muslera ile iyi bir uyum oluşturduğu ve bu beraberliğin bozulmasının Uruguaylı eldiveni olumsuz etkileyebileceği belirtildi. Taffarel'in ayrılması durumunda Muslera'nın konsantrasyonunun bozulacağı ve başarılı kalecinin de ayrılabileceği ihtimali üzerinde duran Galatasaray, Taffarel'e yeni bir mukavele sunacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...