Trabzonspor Medical Park - Anadolu Efes: 65-73

Düzenleyen:
Trabzonspor Medical Park - Anadolu Efes: 65-73

SPOR Haberleri

SPOR Toto Basketbol Ligi'nin 24'üncü haftasında Trabzonspor Medical Park, sahasında konuk ettiği Anadolu Efes'e uzatmalarda 73-65'lik skorla mağlup oldu.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk periyodu, konuk ekip Anadolu Efes'in 18-17'lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu periyotta Trabzonspor Medical Park'tan Hardy ile Anadolu Efes'ten Granger 7'şer sayıyla takımlarının en skorer isimleri oldu.

İkinci periyotta Hardy'nin etkili oyunu ile dengeyi kuran Trabzonspor Medical Park, Anadolu Efes'te Saric'in sayılarına engel olamadı. İkinci periyot, 30-30'luk eşitlikle tamamlandı.

Üçüncü periyotta yine Saric'i durdurmakta zorlanan ev sahibi ekipte, kenardan oyuna dahil olan Fells'in ardı ardına attığı iki üçlük farkın açılmasını engelledi. Bu periyot konuk ekibin 51-49 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Hakem kararlarının çok tepki çektiği dördüncü periyotta Trabzonspor Medical Park Fells, Anadolu Efes ise Granger'in sayılarıyla tempoyu artırdı. Hakemin 30 dakikalık arasının ardından devam eden karşılaşma 59-59'luk eşitlikle sona erince uzatma periyoduna gidildi.

Uzatma periyodunda Diebler'in üst üste attığı iki üçlükle farkı bir anda açan Anadolu Efes, karşılaşmayı da 73-65 kazandı. Trabzonspor Medical Park'ta Hardy 17 ve Fells 16 sayıyla takımlarının en skorer ismi olurken, Anadolu Efes'te Saric 21, Granger 17 ve Diebler 10 sayıyla takımlarını sırtlayan isimler oldu.

Trabzonspor Medical Park - Anadolu Efes: 65-73
HAKEM MAÇI 30 DAKİKA DURDURDU

Trabzonspor Medical Park taraftarları ve bazı yöneticiler, hakem üçlüsüne yönetimlerinden ötürü tepki gösterdi. Bu sırada hakem salonda anons yaptırarak, kötü tezahüratların durmasını istedi. Tepkilerin devam etmesi üzerine maçın bitimine 5 dakika 40 saniye kala hakem Erşan Kartal maça ara vererek soyunma odasına gitti. Trabzonspor Medical Park Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, taraftarların yanına gidip onları sakinleştirmeye çalıştı. Tezahürat yapan taraftar grupları, güvenlik güçleri tarafından bulundukları yerden farklı tribünlere gönderildikten yaklaşık 30 dakika sonra karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK'TAN ANINDA AÇIKLAMA

Hakem Erşan Kartal'ın kendisine yönelik tepkilerin ardından soyunma odasına gitmesi üzerine, Trabzonspor Medical Park Kulübü twitter hesabından anında bir açıklama yaptı. Kulüp, paylaşımında; "Hayri Gür'de 'hırsız var' tezahüratlarından dolayı hakem üçüncü anonsu istedi ve maça ara verildi" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...