Neden ağlıyorsunuz kendinize gelin

Düzenleyen:
Neden ağlıyorsunuz kendinize gelin

SPOR Haberleri

Başkan Yıldırım futbolculara, "Neden ağlıyorsunuz? Fenerbahçe'ye yakışan bir futbol mu oynadınız ki!" diye sitem ederken, "Daha her şey bitmedi" dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldığı Osmanlıspor maçının ardından Aziz Yıldırım soyunma odasına indi. Teknik direktör Vitor Pereira'yla konuşmayan Yıldırım'ın hedefinde futbolcular vardı. Büyük bir üzüntünün yaşandığı soyunma odasındaki sessizliği bozan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe gibi oynamadınız. Şampiyonluk yarışındaki takıma yakışmayan bir performans sergilediniz. Sahaya çıktığınızda sırtınızdaki formanın hakkını vermeye mecbursunuz" çıkışında bulundu. Gözyaşı döken Mehmet Topal ve Volkan Şen'e, "Neden ağlıyorsunuz, kötü oynadınız" diyen Yıldırım, "İkinci yarıda çok kritik kayıplar yaşadık. Buna bir an önce son verin. Her şey sizin elinizde,  daha bir şey bitmiş değil" sözleriyle oyuncularından bir an önce toparlanmalarını istedi.
İnancınızı kaybetmeyin
Kaptanlar Volkan, Gökhan ve Mehmet Topal'a dönen, Başkan Aziz Yıldırım, "Avantajımızı kaybettik ama hâlâ yarıştayız. Taşıdığınız formanın farkına varın ve artık tek bir puan dahi kaybetmeyin. Ben hâlâ size olan inancımı koruyorum" diyerek moral verdi. Yıldırım, Pereira'yla konuşmadan soyunma odasından ayrılırken, kaptan Volkan Demirel soyunma odasındaki karamsar havayı dağıtmaya çalıştı. "Başkanı duydunuz" diye söze başlayan kaptan, "Henüz bitmedi. Ne biz tükendik ne de şampiyonluk şansımız kayboldu. Bu yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz. Evet, hatalar yaptık ama bundan sonra her maçta inancımızı sahaya koyacağız. Rakibimiz ne yaparsa yapsın biz her maçı kazanmak için savaşacağız" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...