Çakallık yapayım derken fena çuvalladı

Düzenleyen:
Çakallık yapayım derken fena çuvalladı

SPOR Haberleri

Brezilyalı oyuncu, Wolfsburg-Real Madrid maçında önce rakibine tekme attı ardından da kendisini yere atıp hakemi kandırmaya çalıştı.

Wolfsburg ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geldi. Wolfsburg, güçlü rakibini 2-0 mağlup etti.Wolfsburg'a zaferi getiren golleri 18.dakikada Ricardo Rodriguez ile 25.dakikada Maximillian Arnold kaydetti.

ÇAKAL MARCELO, HAKEMİ KANDIRMAYA ÇALIŞTI

Karşılaşmaya damga vuran isim ise Real Madrid'in sol beki Marcelo oldu. Brezilyalı futbolcu, orta sahada gerçekleşen ikili mücadele esnasında rakibine topuğuyla vurdu. Maximilian Arnold, bu hareket sonrası Marcelo'nun üzerine yürüdü. Marcelo ise Arnold'un kendisine vurduğunu iddia edip bir anda kendini yere bıraktı ve hakemi kandırmaya çalıştı. Ancak hakem, oralı bile olmadı.

BÜYÜP TEPKİ GÖRDÜ

Marcelona'nun bu hareketi futbolseverler tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Hatta Marcelo ile dalga geçenler bile oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...