Podolski şampiyonluk favorisini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Podolski şampiyonluk favorisini açıkladı

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında devam eden şampiyonluk yarışında favorisini açıkladı.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Alman futbolcu  Lukas Podolski bir basın toplantısı düzenledi. Podolski hem açıklamalar yaptı hem de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Podolski şampiyonluk favorisini de açıkladı.

"BEN GÖRÜŞMEK İSTEDİM"
"Neden buradayız? Bazı açıklamam gereken şeyler vardı. Ondan buradayız. Basınla görüşmek benim isteğimdi."

AYRILACAK İDDİALARI
Podolski hakkında ayrılacak iddiaları hakkında şunları söyledi; "Herhangi bir kulüp benimle ilgileniyorsa ben bir şey yapamam. Benim asla buradan gitmek veya ayrılmak gibi bir niyetim olmadı. Beni eleştirebilirsiniz. Ama benim burada rahatsız olduğum konu gerçek haberlerin çıkmaması."

"KUPAYI KAZANMAMIZ GEREKİYOR"
"Bizim öncelikle kupayı kazanmamız gerekiyor. Avrupa Kupaları'na katılma hakkını elde etmemiz gerekiyor."

HOCA DEĞİŞİKLİKLERİ
"Antrenör değişiklikleri oldu. Bu durum takım içerisinde huzursuzluk oluşturdu. Bu da bir gerçek. Hoca konusunda futbolcuların birşeyler söylemesine gerek yoktur. Riekerink ile sezon sonuna kadar en iyisi için oynayacağız"

TERÖR OLAYLARI
"Kariyerimde maalesef terör olaylarıyla bir çok kez karşılaştım. Bu beni değil herkesi üzen bir durum."

ŞAMPİYONLUK FAVORİSİ
"Mario Gomez'i 15 yaşımdan beri tanıyorum. Bana göre şampiyonluk yolunda avantajlı olan takım Beşitkaş. Gomez'e de söyledim: 'Fenerbahçe bizimle deplasmanda oynayacak' bu yüzden de Beşiktaş'ın avantajı var."

"KENDİ KRİTİĞİMİ YAPIYORUM"
"Türkiye'de 10 gol 5 asist yaptım. Bu benim için yeterli değil. Ben de kendi kritiğimi yapıyorum"

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...