Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kariyerim boyunca zorluklara savaşarak reaksiyon verdim'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Kariyerim boyunca zorluklara savaşarak reaksiyon verdim'

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, "Kariyerim boyunca yaşadığım tüm zorluklara savaşarak reaksiyon verdim" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, hayatı boyunca zorluklardan kaçmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Riekerink, oldukça zorlu bir dönemde göreve getirilmesiyle ilgili olarak, "Kariyerim boyunca yaşadığım tüm zorluklara savaşarak reaksiyon verdim. Şu an içinde bulunduğumuz durum da benim için büyük bir mücadele." ifadelerini kullandı.

Oyuncularına, zorluklarla yüzleşmek zorunda oldukları bir dönemde bulunduklarını söylediğini aktaran Riekerink, "Onlara, zorluk karşısında yapılabilecek üç şey olduğundan bahsettim. Ya zorluğun üzerine gidersiniz ve onunla savaşırsınız, ya donup kalırsınız, ya da arkanıza bile bakmadan kaçarsınız." değerlendirmesinde bulundu.
"Tek hedef, Avrupa'ya katılım hakkı"

Sezonun kalan bölümü için önemli bir hedefleri olduğunu anlatan Hollandalı çalıştırıcı, şu görüşlerini paylaştı:

"Tek hedefimiz, Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanmak. Bu sadece bir hedef değil, zorunluluk. Parçası olduğumuz kulübe karşı yerine getirmemiz gereken bir sorumluluk. Eğer biz sezon sonunda katılım hakkı alamazsak, takımımız iki sezon boyunca Avrupa kupalarından uzak kalacağız. O yüzden bir hedef olmakla beraber, hem kulübümüz hem de taraftarlarımız için almak zorunda olduğumuz bir netice."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...