Galatasaray tribününde sürpriz ziyaretçi!

Düzenleyen: / Kaynak: sporx
Galatasaray tribününde sürpriz ziyaretçi!

SPOR Haberleri  / sporx

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşılaşmasında tribünde sürpriz bir isim yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'daki sınavını sürpriz bir isim izledi. Geride kalan hafta içi, Süper Lig takımlarından Eskişehirspor ile sözleşmesini fesh eden Emre Güral, Galatasaray'ın Karadeniz ekibiyle oynadığı karşılaşmayı tribünden takip etti.

Eşiyle birlikte maçı izleyen Emre Güral, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar gelecek sezon Emre Güral'ı Galatasaray forması giyerken görmek istediklerini net bir şekilde dile getirdi. 

Galatasaray tribününde sürpriz ziyaretçi!

Galatasaray'da tribünler 'BOMBOŞ'

Galatasaray - Çaykur Rizespor mücadelesinde tribünlerdeki büyük boşluk göze çarptı. Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişatı nedeniyle taraftarı da takıma küstü. Türk Telekom Arena sakinleri, Çaykur Rizespor mücadelesine ilgi göstermedi ve tribünler boş kaldı. İstanbul'daki güzel havaya rağmen (maç saatinde 23 dereceyi buldu), Galatasaray taraftarları takımlarını yalnız bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...