Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike

Düzenleyen:
Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin kilit isimleri olan Caner, Mehmet ve Gökhan'ın sözleşmeleri camiada endişe yaşatıyor. 3 yıldızın durumu, Ümit Özat, Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio'nun gidişlerini andırıyor.

Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçların yanı sıra kadro içindeki durumlar moral bozukluğu yaşatıyor. Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül gibi hem takımın omurgasını oluşturan hem de kaptanlık görevini üstlenen isimlerin sözleşme durumları esas can alıcı nokta olarak dikkat çekiyor.

PROBLEM BÜYÜDÜ

Sezon başından beri 3 yıldızla yeni sözleşme için herhangi bir adım atılamaması problemi büyüttü. Ligin son döneminde şampiyonluk için geriye düşen sarı-lacivertlilerde bu durum kafaları karıştırıyor.

Ayrıca bu durumun yaşanması geçmiş dönemdeki tatsız tecrübeleri de akıllara getirdi. 2006-07'de kulübün 100. yılında şampiyon olan takımın kaptanları Ümit Özat, Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio'nun sözleşmelerinin uzatılmayarak ayrılmaları aynı endişeyi yaşatmaya başladı. O dönem özellikle Ümit Özat, sezon bitiminde hemen ayrılmış, Tuncay Şanlı da uzun ikna uğraşlarına rağmen kalmamıştı. Bir sezon sonra da sözleşme opsiyonu olmasına karşın Aurelio, Real Betis'e gitmeyi tercih etmişti.

İSKELET ÇÖKMÜŞTÜ

Bu iskelet ayrıldıktan sonra da Fenerbahçe, 4 yıl boyunca şampiyonluklardan uzak kalmıştı. Benzer bir senaryoyu bu dönemde yaşayan sarı-lacivertli ekipte ilk fire de Caner ile verilmek üzere. Inter ile ciddi biçimde adı geçen tecrübeli yıldız, Vitor Pereira ile yaşadığı polemik sonrasında da büyük moral bozukluğu yaşadı.

"INTER İŞİ TAMAM"

İtalya'da yayın yapan Sportmediaset sitesi, Caner Erkin işinin tamamen bittiğini yazdı. İtalyan sitenin iddiasına göre, Caner'in 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle Inter'in futbolcusu olacağı ifade edildi. Ayrıca tecrübeli yıldızın Avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri olduğu ve 4 yıl için toplam net rakam olarak 10 milyon euro kazanacağı dile getirildi. Her sezon için 2.5 milyon euro maaş alacağı kaydedilen Caner'in gelecekte daha iyi noktaya ulaşmasının beklendiği vurgulandı.

BÜYÜK RİSK

Sözleşme durumunun bu kadar önemli olmasındaki temel konu, 3 oyuncunun da kaptanlık görevini üstlenmesi. Volkan Demirel'den sonra takım içerisinde ciddi ağırlıkları olan Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'in veda ihtimali moralleri bozuyor. Hem taraftar nezdinde hem de kadro kalitesi için 3 yıldızın ayrılığı büyük riskler taşıyor. (Milliyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...