Usta: Yollarımızı ayıracaklarımızla konuşmaya başlıyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Usta: Yollarımızı ayıracaklarımızla konuşmaya başlıyoruz

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta, "Fenerbahçe maçından sonra yollarımızı ayıracak olduklarımızla oturup konuşmaya başlıyoruz." dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Oyuncularla tesislerde bir toplantı yaptığını kaydeden Usta, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçından sonra yollarımızı ayıracak olduklarımızla oturup konuşmaya başlıyoruz. Çünkü biz gelecek senenin iskeletini kurmak istiyoruz, onların yerine de gençleri monte etmeye başlayacağız."

Takım ruhunun geri gelmesini kentsel dönüşüm projesine benzeten Usta, "Trabzonspor'da kesinlikle kentsel dönüşüm projesine ihtiyaç var." dedi.
Teknik direktör konusu

Trabzonspor'da sorunun tek başına teknik direktör sorunu olmadığını kaydeden Usta, "Artık bu teknik direktör konusundan sezon sonuna kadar vazgeçelim, bu sezonu tamamlamamız lazım. Sabırlı olmalı, üstüne koya koya gitmeliyiz." ifadelerini kullandı.

"2010-2011 sezonunun sonuna kadar arkasındayız"

Fenerbahçe ile hafta sonunda yapacakları karşılaşmaya ilişkin olarak da Usta, şunları söyledi:

"Bizim Fenerbahçe ile sorunumuz 2010-2011'de zirve yapmış ya da 2010-2011 asıl ortaya çıkmış olan şike süreciyle ilgili olan bir sorundur. Taraftar olarak işin peşinde koştuğumuz konu, saha içi ile saha dışını ayırmak kaydıyla yürüyen konudur. Biz taraftar olarak takımımızın sonuna kadar arkasındayız ama 2010-2011 sezonunun da sonuna kadar arkasındayız."

Usta, "Şike konusunda net bir şekilde yapılıp yapılmadığını veya UEFA'nın Fenerbahçe şike yapmış mıdır, diye kararına bakarsak orada görürüz. CAS'ta da bunu görürüz. Evet yapmıştır. Bizi ilgilendiren budur." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...