Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayırlı işler

Düzenleyen:
Hayırlı işler

SPOR Haberleri

41 bin 903 adet bastırılan tişörtlerden 1 numarasını, başkan Fikret Orman parasını vererek aldı ve “Allah bol satış ve kazanç versin” diye konuştu

FEDA sezonunun ardından göçebe bir yaşam sergileyen, 3 yıldır yerinden, yurdundan ve yuvasından uzak kalan Beşiktaş yeni stadının ardından Kartal Yuvası’na da kavuştu. Vodafone Arena’nın altında bulunan mağazanın açılışı dün törenle gerçekleşti. Açılışa Başkan Fikret Orman ile birlikte bazı yöneticiler, kaptanlar Tolga Zengin ile Necip Uysal ve sanatçılar katıldı. Orman, stadın kapasitesi nedeniyle bastırılan 41 bin 903 adet özel tişörtün 1 numara olanını cebinden para vererek aldı. Orman açılışta “3 senedir statsız oynuyoruz ve mağazamız yok. İşin ekonomik anlamda en önemli tarafı cirosu. Bu nedenle de stat mağazasının yeri ayrı. Allah bol satış ve kazanç versin. Yakında müzemiz de açıldıktan sonra burası daha da hoş bir alan olacak. Müze ve statta turlar başlayacak. Yazın daha iyi işler yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 
‘76 yuvamız oldu’
Yöneticilerden Emre Kocadağ da “76 Kartal Yuvası mağazasına ulaştık. Bundan sonra önceliğimiz Anadolu’da olmayan yerlere mağaza açmak ve taraftarımıza ulaşmak. Daha bir kurumsal bir yapıya dönüşmek” ifadesini kullandı.

‘Bakmaya doyamıyoruz’
Kaptan Tolga Zengin, yeni açılan stadı, mağazayı ve şampiyonluğu değerlendirdi: “Önce stadımıza kavuştuk şimdi Kartal Yuvası’na. Taraftarımız için çok önemli. Ekonomik sıkıntıların olduğu dönemde onların lisanslı ürünleri alması kulübümüz açısından sevindirici. Stat çok güzel. İnsan bakmaya doyamıyor. Akhisar maçını alalım, Kayseri maçında yine buradayız. Artık her maç zor.”
‘Mario bizimle devam eder’
Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, Mario Gomez konusunda, "Kendisi sezon sonu görüşelim dedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı istediğini söylemişti. Zaten şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Bence Mario bizimle büyük ihtimalle devam eder. Kalmaması için hiçbir sebep yok. Gökhan Gönül ve Caner için de kulüpleriyle bir görüşme yapmadık. Şu an bir tek şampiyonluğa odaklandık" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...