Taraftarlardan sonra futbolcularda üstünü çizdi

Düzenleyen:
Taraftarlardan sonra futbolcularda üstünü çizdi

SPOR Haberleri

Sezon başından beri oyuncularıyla sık sık kriz yaşayan Pereira’nın Konya’da Volkan ve Şener’le girdiği diyaloglar gerçeği gözler önüne serdi. Oyuncular artık onu tanımıyor!

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’ye adım attığında disiplinli bir görüntü sergileyen Vitor Pereira, krizlerle yüzleşince tüm otoritesini kaybetti. Robin van Persie ve Nani başta olmak üzere bir çok lejyonerle sıkıntı yaşayan Portekizli teknik adam, bu süreçleri eline yüzüne bulaştırmış ve sulh ortamını sağlamak Başkan Aziz Yıldırım’a düşmüştü. Galatasaray derbisi öncesi kadroya almadığı Caner Erkin konusunu da Ali Yıldırım’a havale eden Vitor Pereira’nın otoritesini tamamen kaybettiği Konya maçında net bir şekilde görüldü. Volkan Şen, kendisini sert bir dille uyarmaya çalışan hocasına aynı şekilde çıkışırken, rakip futbolcuyla tartışan Şener de kendisine engel olmaya çalışan Pereira’yı itti. Sarı-lacivertli futbolcuların bu tavırlarının aslında birçok nedeni var.
Kimse ciddiye almıyor
Vitor Pereira’nın yabancı oyunculara gösterdiği anlayışı yerlilerden esirgemesi tepkinin ana nedeni. Tribünlerin tepkisi, Başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları da hocanın otoritesini sarsmış durumda. Yıldırım’ın, Ersun Yanal ve Aykut Kocaman konusunda tribünlerle aynı fikirde olmasa da yeni sezonda Pereira’yla yollarını ayıracağını belli etmesi, Portekizli'nin tüm otoritesini yerle bir etti. Bu arada sarı-lacivertli yönetimin Joachim Löw konusundaki girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi. Alman teknik adamın geçtiğimiz gün yaptığı “Avrupa’da bir kulüp takımı çalıştırabilirim” açıklaması sarı-lacivertli camiada heyecana neden olurken, Başkan Aziz Yıldırım’ın bizzat yürüttüğü Löw operasyonunda da mutlu sonun yakın olduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...