İstanbul’a gel bakalım

Düzenleyen:
İstanbul’a  gel bakalım

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar EuroCup finalinin ilk ayağında basit hatalar yaparak mücadeleyi kaybetti ama kupa uzak değil

G.Saray Odeabank EuroCup finalinin ilk maçında Strasbourg’a deplasmanda 66-62 mağlup oldu. Mücadeleye iki takım da çok tedirgin başladı. Karşılaşmada yaklaşık 2 buçuk dakika sayı üretilmedi. Karşılıklı basit hatalar yaşanırken, Strasbourg ve Galatasaray takımları birinci periyot boyunca toplamda 15 sayı üretti. G.Saray, çeyreği 8-7 önde kapattı. İkinci çeyrekte iki ekip de toparlanırken, temsilcimizde Micov, sorumluluk alıp Fransızların öne geçmesine izin vermedi. Sinan'ın etkisiz olduğu ve dış atışları uzun süre es geçtiğimiz gecede, sarı-kırmızılılar daha çok pota altını ya da orta mesafe şutları tercih etti. G.Saray tutuk olmasına rağmen soyunma odasına 24-23 önde girdi. Üçüncü periyotta Ergin Ataman'ın öğrencileri kendine gelirken takımın liderliğini yine Vladimir Micov üstlendi. Sırp oyuncuya Lasme ve Blake Schilb de eşlik dince bir araya fark 9 sayıya kadar çıktı: 38-29. 
Strasbourg’dan sert savunma
Ancak alınan molalar Galatasaray'ın hızını keserken, Strasbourg'da Louis Campbell'in ateşlemesiyle kendine gelen ev sahibi ekip farkı kısa sürede 2 sayıya kadar indirdi: 45-43. Sarı-kırmızılılar final çeyreğine de avantajlı başlasa da, Fransız takımı sert savunma yaparak G.Saray'ı hata yapmaya zorladı ve bunu başardı. Üçüncü periyotta olduğu gibi Campbell bu bölümde de Strasbourg'un öne geçmesinde başrolü oynayan isim olurken, sarı-kırmızılılar Chuck Davis'in bireysel çabasıyla karşılık vermeye çalıştı. G.Saray, maçın sonunda farkın fazla açılmasına izin vermeyerek İstanbul için büyük avantaj sağladı. Karşılaşma 66-62 sona erdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...