Fenerbahçe, Miguel Veloso ve Srna'yı transfer ediyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Miguel Veloso ve Srna'yı transfer ediyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Dynamo Kiev'de forma giyen ortasa saha oyuncusu Miguel Veloso ve Shaktar Donetsk'li sağ bek Darijo Srna'yı transfer etmek için girişimlere başladı.

Fenerbahçe'nin gelecek sezonun takımını hazırladığı hatta Miguel Veloso ve Srna isimleri ile temasa geçtiği iddia edildi.

MEIRELES YERİNE VELOSO

Ukrayna basını tarafından ortaya atılan iddiaya göre kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Veloso, Ukrayna'dan ayrılmaya karar verdi. Orta saha bölgesinde Raul Meireles'le devam etmeyecek olan Fenerbahçe'nin alternatif olarak bir başka Portekizli; Miguel Veloso ile temasa geçtiği yazıldı.

SRNA İLE TEMASA GEÇİLDİ

Sarı-lacivertli takımın, Veloso'nun menajeri ile görüştüğü iddia edilirken listedeki bir diğer ismin de Shaktar Donetsk'in kaptanı Dario Srna olduğu belirtildi. Srna'nın özellikle Gökhan Gönül'ün ayrılma ihtimaline karşı bu bölgede hem Şener ile rekabeti yukarıda tutabilecek hem de tecrübesi ile takıma katka sağlayacak bir isim olduğu için tercih edildiği öğrenildi. İki futbolcunun da sözleşmelerinin sezon sonunda bitecek olması transferleri muhtemel kılarken Başkan Aziz Yıldırım'ın iki futbolcunun da transferleri için şartları zorlayacağı belirtildi.

GÖKHAN GÖNÜL AYRILABİLİR

Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcularından bir tanesi olan Gökhan Gönül 2007 yılından bu yana sarı lacivertli formayı giyiyor. Henüz Fenerbahçe'den resmi bir teklif almayan milli futbolcunun Euro 2016 öncesi Avrupa'dan bir kulüple anlaşabileceği belirtiliyor. İspanya'dan Valencia ve Atletico Madrid'in yakından ilgilendiği futbolcunun bu kulüplerden biriyle anlaşması durumunda Fenerbahçe'nin Shaktar'ın yıldız sağ beki için resmi teklifte bulunacağı ifade edildi.

MANCHESTER DA TALİPTİ

Dario Srna önceki yıllarda yaptığı açıklamada Manchester United'ın kapısından üç kez döndüğünü açıklamıştı. 33 yaşındaki Hırvat yıldızın bu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin teklifini kabul edip etmeyeceği merak konusu.

(Kaynak: Yeni Şafak)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...