Fenerbahçe: Maçın 4-0 lehimize tescil edilmesi bekleniyor'

Düzenleyen:
Fenerbahçe: Maçın 4-0 lehimize tescil edilmesi bekleniyor'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle maçın yarım kalmasıyla alakalı açıklama yaptı, "Maçın 4-0'lık sonucunun lehimize tescil edilmesi bekleniyor." dedi.

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 30. hafta maçında karşı karşıya gelen Trabzonspor - Fenerbahçe maçında olaylar çıktı, taraftarlar 5. hakeme saldırdı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım müsabakayı durdurarak yardımcılarıyla birlikte içeriye gitti, ardından maç tatil edildi.

Fenerbahçe, bu konuyla alakalı açıklama yaptı. Resmi siteden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçı, çıkan olaylar sebebiyle 89. dakikada tatil edildi. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin 4-0'lık üstünlüğü bulunuyordu.

"HAKEM DARP EDİLDİ"

Dakikalar 86'yı gösterdiğinde tribünden sahaya atlayan taraftarlar maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı ve darp etti. Bu andan itibaren polislerin ve özel güvenliklerin araya girmesiyle oyuncular ve hakemler soyunma odalarına gitti. Maçın hakemi Bülent Yıldırım, karşılaşmayı tatil etti. Maçın 4-0'lık sonucunun lehimize tescil edilmesi bekleniyor.

"ACİZLİK GÖSTERGESİ"

Ayrıca Avni Aker Stadı'nda asılı olan ve üzerinde ay yıldızımızın bulunduğu bayrağımızın Trabzonsporlu taraftarlar tarafından bayrak direğinden indirilmesi ve sonrasında parçalanmak istenmesi kamuoyunda infial yaşattı ve büyük bir acizlik göstergesi olarak değerlendirildi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...