Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Futbolcu olmasam katil olurdum'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Futbolcu olmasam katil olurdum'

SPOR Haberleri  / İHA

İtalya’nın köklü takımlarından Inter’de forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, "futbolcu olmasam herhalde katil olurdum" dedi.

Inter’de forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, İtalya’da bir televizyon programına katılarak ilginç açıklamalarda bulundu.

"FUTBOLCU OLAMASAYDIM HERHALDE BİR KATİL OLURDUM"

Brezilya’da Favela’da büyüğünü vurgulayan Melo, "Futbolcu olamasaydım herhalde bir katil olurdum. Çünkü Brezilya’nın en tehlikeli mahallesi Favela’da büyüdüm. Ortalıkta silah ve uyuşturucu doluydu. O hayatı çalışmak ve bir rüyamı gerçekleştirmek için bıraktım. Bazen antrenmandan döndüğümde bazı arkadaşların öldüklerini öğreniyordum. Güzel olmayan bir hayattan çıkabilmek için futbola ’evet’ dedim" ifadelerini kullandı.

"INTER’DE ÇOK MUTLUYUM"

Inter’de çok mutlu olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, "Burada 3 yıllık bir kontratım var. Menajerim yöneticilerle bir araya geldi, bir problem yok. Burada kalmak istiyorum" diye konuştu.

"BEN KÖTÜ BİR NİYET GÖRMÜYORUM"

Lazio maçında Biglia’ya attığı tekme hakkında ise Melo, "Oyuncu aşağıdan geliyordu ve göremedim. Daha sonra ona zarar vermemek için atladım. Herkesin hakkımda bahsettiği kötü niyeti ben görmüyorum" şeklinde konuştu.

"BABAMLA KAHVALTIMI PAYLAŞIYORDUM"

Zor bir çocukluk geçirdiğini ve babasının ailesini geçindirmek için iki işte çalıştığını dile getiren Melo, "Çok seferler kahvaltımı babamla paylaştığımı bilirim. 10 yaşındayken neden böyle zorluk çektiğimizi düşünüyordum. Şimdi o zamanki fedakarlıklarıma daha çok değer veriyorum çünkü geldiğim yere ulaşmanın ne kadar zor olduğunu fark etmemi sağlıyorlar" dedi.

"BENCE HER BAŞARILI ERKEĞİN YANINDA BAŞARILI BİR KADIN VARDIR"

Eşiyle tanışmadan önceki gençlik yıllarını ’tuhaf bir hayat yaşıyordum’ sözleriyle tanımlayan Brezilyalı futbolcu, "Benim için önce Tanrı sonra da ailem gelir. Her başarılı erkeğin arkasında bir başarılı kadın vardır derler, ben her başarılı erkeğin yanında başarılı kadın vardır diyorum" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...