Trabzon'dan cevap: 2 yıl bile yetersiz kalır

Düzenleyen:
Trabzon'dan cevap: 2 yıl bile yetersiz kalır

SPOR Haberleri

“Futbolu bu hale getirenleri en azından 2 dakika utanmaya ardından 2 dakika düşünmeye, futbola saygıya, adil ve güzel oyuna davet ediyoruz...”

Trabzonspor Kulübü, tatil edilen Fenerbahçe maçı sonrası Kulüpler Birliği’nin aldığı maçlar öncesi “2 dakika düşün” kampanyasına yanıt verdi…  İşte o açıklamanın özeti: “Kulüpler Birliği’nin başlattığı “2 dakika düşün” kampanyasına söz konusu metnin içeriğinin eksikliklerle dolu olması nedeniyle onay vermediğimizi ve kabul etmediğimizi açık bir dille ifade ediyoruz. Futboldaki sorunların çözümü için değil 2 dakika 2 yıl düşünmenin bile yetersiz olduğunu vurguluyoruz. Türk futbolunu zedeleyen her söyleme, itibarını yok eden her eyleme karşı olmalıdır.
Adil ve güzel oyuna…
Ayrıca… Sinirlerine hakim olamayan yöneticiye… Halkı kışkırtan tribün liderine… Provokasyoncuya… Haddini aşan yorumcuya… Profesyonel olması gerekirken öfkesine yenilen oyuncuya… Kazanmak adına her yolu mübah gören kulüp yöneticilerine… Kuralları adil uygulamayanlara… Şikeye… Teşviğe… Irkçılığa… Antrenörün başını yarana… Sahaya girip futbolcuya saldırana… Taraftarı tribünden aşağıya atanlara… Bıçaklayanlara… Ölümüne sebep olanlara… Polis araçlarını yakanlara… Manipülasyona… Kısacası bugün geldiğimiz noktaya bizi getiren her şeye karşı olmalıdır. Trabzonspor Kulübü olarak diyoruz ki… Futbolu bu hale getirenleri en azından 2 dakika utanmaya ardından 2 dakika düşünmeye, sonrasında gerçekten futbola saygıya, adil ve güzel oyuna davet ediyoruz...”

Trabzon'dan cevap: 2 yıl bile yetersiz kalır

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...