Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen Yalçın'dan ilginç sözleşme

Düzenleyen:
Sergen Yalçın'dan ilginç sözleşme

SPOR Haberleri

Son 10 yılın en kötü sezonlarından birini yaşayan Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu'nun görevine son verilmesinin ardından Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı.

Son 10 yılın en kötü sezonlarından birini yaşayan Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu'nun görevine son verilmesinin ardından Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe maçına Sergen Yalçın'dan yoksun olarak çıkacak olan Gaziantepspor'un Sergen Yalçın ile yaptığı sözleşme dikkatlerden kaçmadı.

KÜME DÜŞERSE BAŞKA HOCA GELECEK

Sergen Yalçın ile 1 yılı opsiyonu olmak üzere sezon sonuna kadar (3 maç) sözleşme imzalayan Gaziantepspor, küme düşmesi durumunda yoluna başka bir teknik adam ile devam edecek.
Süper Lig'in kalan 3 haftasında Gaziantepspor'un başında görev alacak olan Sergen Yalçın'ın yardımcıları da belli oldu. Yalçın'la birlikte, Gaziantepspor'da Çağdaş Atan ve kardeşi Gürsoy Yalçın yardımcı antrenör olarak görev alacak. Güneydoğu ekibinin kaleci antrenörlüğünü ise Murat Şahin yapacak. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...