Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira: İnanıyorsanız gelirsiniz!

Düzenleyen:
Pereira: İnanıyorsanız gelirsiniz!

SPOR Haberleri

"Biz şampiyonluğa inandık. Başakşehir karşılaşmasında tribünleri doldurun. Derbi değil bizim maçımız belirleyici olacak"

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira karşılaşma sonrası Torku Konya gibi güçlü bir takımı elemelerinin önemli olduğunu söyledi. "Sezonun en sürpriz çıkışını yapan, çok iyi bir takımı eledik" diyen Portekizli çalıştırıcı taraftarın maça ilgisizliğinden yakınarak, "Şimdi ben taraftarlara bir şey sormak istiyorum. Ligde şampiyon olacağımıza, kupayı kazanacağımıza inanıyorlar mı? Eğer buna inanıyorlarsa, takımı seviyorlarsa Başakşehir maçında tribünleri doldursunlar. Bazı oyuncuları sevmeyebilirsiniz ama futbolcular, yönetim şampiyonluğa inanıyor" sözlerini kullandı. Artık bu kritik karşılaşmaya hazırlanacaklarına vurgu yapan Pereira, "Onların çok maçını izledim. Ama detaylara çalışmalıyım. Çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Şampiyonluk yolunda derbi değil bizim Başakşehir maçı belirleyici olacak" şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...