Muslera: Ayrılık planım yok

Düzenleyen:
Muslera: Ayrılık planım yok

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor'la oynanan Türkiye Kupası maçının ardından "İyi bir teklif gelmesi halinde, oturur konuşuruz" ifadelerini kullanan Muslera'nın sözleri veda mesajı olarak algılanmıştı.

Uruguaylı kaleci, dün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunurken, "Rizespor maçının ardından verdiğim röportajdaki sözlerin bazı insanlar tarafından doğru anlaşıldığından emin değilim" dedi. Yıldız file bekçisi şöyle devam etti: "Galatasaray ile devam eden iki yıllık kontratım var ve beş yıldır formasını giydiğim kulübüm ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Röportajda ileride kulübümüze ciddi teklif gelmesi ve olası bir transferin iki taraf için olumlu olması hâlinde konuşulabileceğini anlattım. Bunun dışında üretilecek her türlü içeriğin iyi niyetten uzak olduğunu, kulübümden ayrılma gibi bir planımın olmadığını belirtmek isterim."

Muslera: Ayrılık planım yok

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...