Olcay Şahan: Biz önümüze bakıyoruz, arkamızdakiler bize

Olcay Şahan: Biz önümüze bakıyoruz, arkamızdakiler bize

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Olcay Şahan, “Biz önümüze bakıyoruz, arkamızdakiler halen bize bakıyor ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Ayrıca Şahan, futbolun dürüstçe oynanınca güzel olduğunu vurguladı. 
Siyah-beyazlıların başarılı futbolcu Olcay Şahan, TT Arena’daki 1-0’lık Galatasaray galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 
“BİZ ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ” 
Bugün ilk yarıda istedikleri gibi oynamadıklarını belirten Şahan, “İkinci yarı toparladık. Futbol böyle bir şey. Maçtan önce çok şey söylendi. Futbol böyle dürüstçe oynanınca güzel oluyor. Galatasaray’ı tebrik etmek istiyorum. Bugün iyi mücadele ettiler. Normal şartlarda beklentiler neyse onu yaptılar. Biz galip geldik çok mutluyuz. Biz önümüze bakıyoruz, arkamızdakiler halen bize bakıyor ve yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 
“İKİNCİ YARI BEŞİKTAŞ’IN FUTBOLUNU OYNADIK” 
Şenol Güneş’in devre arasında kendileriyle konuştuğunu vurgulayan başarılı futbolcu, “Hocamız doğru cümleleri buldu ve bize soyunma odasında konuştu. Ne konuştuğumuz aramızda kalsın. İkinci yarı da Beşiktaş’ın futbolunu oynadık ve golü bulduk. Herkes işini yapıyor ve sezon sonu inşallah hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...