Şenol Güneş: Hakkımızla kazandık

Şenol Güneş: Hakkımızla kazandık

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ardından manidar konuştu.

Geçen senenin 3 kupa kazanan takımıyla karşılaştıklarını belirten, Güneş, "Galatasaray'ı herkes küçümsüyor ama her hafta daha iyiye giden bir takımdı. Maça olağanüstü istekli başladılar. İyi oynayan bir takımı yenmek, kötü oynayan takımı yenmekten daha iyidir. Biz kendi futbolumuzu oynayıp hak ederek kazandık. Hiçbir takım bize karşı kolay olmadı. Alın teri, göz yaşı, emek ve hırsla bugünlere geldik. Sezon başında yarışa eşit başlamıştık ama şimdi daha öndeyiz. Oyun olarak da iyiyiz. Avantajımızın bir garantisi yok ancak oynadığımız futbolun garantisi var" dedi. Maçın ilk yarısında çok top kaybı yaptıklarını ve gergin olduklarını vurgulayan tecrübeli hoca, "İkinci yarıda gerçek kimliğimize kavuştuk. Sonunda güzel bir gol attık. Galatasaray'ın oyundan düşmesi normaldi. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

MAÇ BİTTİ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI
 Beşiktaş maçı 1-0 kazanırken, siyah beyazlı oyuncular büyük sevinç yaşadı. Şenol Güneş de hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle havalara zıpladı. G.Saraylı taraftarlar bu sevince tepki gösterdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...