Şenol Güneş 'Haklı galibiyet' dedi ama...

Düzenleyen:
Şenol Güneş 'Haklı galibiyet' dedi ama...

SPOR Haberleri

“Kimse bize karşı maçı bırakmıyor ve elinden geleni yapıyor” diyen Beşiktaş’ın hocası galibiyetle birlikte takım üstündeki gerginliği de yendiklerini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş galibiyete ikinci yarıdaki etkili oyunlarıyla ulaştıklarını söyledi. Galatasaray'ın zor bir durumda olsa da çok iyi oyunculara sahip olduğunu belirten Güneş, "Oynadığımız takım, geçen sezonun 3 kupalı takımı. Bu sezon kötü bir dönemden geçiriyorlar ancak son haftalarda gerçekten performansı yükseliyor. Galatasaray iyi bir takım, iyi oyuncuları var ve bugün de olağanüstü istekli oynadılar. İlk yarıda denk bir maçtı, istediklerimizi yapamadık ama ikinci yarıda gerginliğimizi üzerimizden attık ve pozisyon vermeden golü bulduk. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Tempolu bir ilk yarı oynayan Galatasaray'ın ikinci yarıda oyundan düşmesi normaldi, olağanüstü oynadılar" diye konuştu.

İki maçı da kazanacağız

Kalan iki maçı da kazanacaklarını vurgulayan Güneş, " Kimse bize maçı bırakmıyor ve her futbolcu elinden geleni yapıyor. Olağanüstü mücadele eden bir takımı yenmek, kötü bir takımı yenmekten daha iyi. Galatasaray karşısında golü yiyip, geriye de düşebilirdik, daha önce de bunlar oldu. Sezon başından bu yana alınteri, gözyaşı, sevinç ve bütün duygular ile buraya geldik. Puan olarak bir avantajımız var ancak biz oyun olarak da öndeyiz. Gelecek sezon çok daha iyi olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Bireysel performanslarda zaman zaman düşüşler yaşanabileceğini de belirten tecrübeli teknik adam, "Sosa bugün çok şansızdı, çok pozisyon yaptı. Cenk ve Gökhan hamlesi yaparak risk aldık ancak sonuç almak istiyorsak bunu yapmak zorundaydık. Cenk'in ne kadar süre aldığı değil, ne kattığı önemli" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...