Emre ve Tosic kapıştı

Düzenleyen:
Emre ve Tosic kapıştı

SPOR Haberleri

TT Arena’da sakin ve dostane geçmesi beklenen Galatasaray-Beşiktaş mücadelesinde tansiyon zaman zaman yükseldi.

Daha maçın 8. dakikasında Galatasaray atağında Podolski, Oğuzhan’ı itti ardından Marcelo Guedes ile sözlü olarak tartıştı. İkili arasında sözlü diyalog ilerleyen dakikalarda da devam etti. 14’te ise saha içi bir anda gerildi. Yine Galatasaray atağında Emre Çolak ile Tosic mücadelesi vardı. Emre Çolak yerde kaldı, ardından Tosic’in hareketine tepki gösterdi. Sonrasında Sabri de geldi ve Beşiktaş’ın stoperine çıkıştı. Diğer futbolcular da devreye girdi, olayların yatışmasının ardından Tosic ve Sabri sarı kart gören isimlerdi.

Formasını verince taraftar kavga etti

Derbinin sonunda da gerginlik yaşandı. Bazı taraftarların Beşiktaş’ı alkışlaması üzerine, başka bir grup bu duruma ıslıklarla tepki gösterdi. Odeabank tribününde bu sebeple kavga çıktı. Bunun üzerine tribüne giren polis, kavganın daha da büyümesini önledi. Ayrıca, maçın sonunda Ricardo Quaresma formasını bir Galatasaray taraftarına verirken, siyah-beyazlı oyuncunun formasını alan kişiye de tepki gösterildi. TT Arena'da Quaresma'nın forması alan Galatasaraylı'nın tepki göstermesi akıllara Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Luis Nani'nin formasını alan ancak tepki gösterdiği için formayı geri vermek zorunda kalan taraftarı getirdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...